Certop - ISO 9001
A minőség és a megbízhatóság a világpiacon valamennyi szervezet számára létfontosságú kérdés. A Minőségirányítási Rendszer a szervezet általános működési modelljét írja le, azokat az általános követelményeket, amelyek teljesítése egy társaság sikeres (gazdaságos és a vevő bizalmát elnyerő) működéséhez szükséges
 
A Minőségirányítási Rendszer a szervezet általános működési modelljét írja le, azokat az általános követelményeket, amelyek teljesítése egy társaság sikeres (gazdaságos és a vevő bizalmát elnyerő) működéséhez szükséges
 
Alkalmazásával egy jól működő rendszer keretein belül a szervezet működése szabályozottabbá, a megtervezett tevékenységek átláthatóvá, a felelősség- és hatáskörök egyértelművé válnak, a hibás szolgáltatások / szolgáltatások aránya csökken, a cég működésének gazdaságossága nő.
 
A Certop független szakértői által végrehajtott tanúsítás azt igazolja, hogy egy szervezet:
- megfelel a hazai és a meghivatkozott nemzetközi normáknak
- elkötelezett a vevői igények és a jogszabályi követelmények teljesítése érdekében
- rendszeresen - bevonva az érintett munkatársakat - rendszerszemlélettel vizsgálja felül és fejleszti a társaság működését, tevékenységének hatásosságát.
 
A tanúsított rendszer javítja a szervezet külső-belső megítélését, hírnevét, a kapcsolatokat a piaci partnerek, belső munkatársak és a hatóság körében. Emellett növeli a munka hatékonyságát és hozzásegíti a vezetőséget az erősségek illetve gyengeségek feltárásához.
 
Dokumentumok:
- Tanúsítvány_D-PACK_ISO 9001-2015_angol_2018.pdf
- Tanúsítvány_D-PACK_ISO 9001-2015_magyar_2018.pdf